Rome, een eeuwig mooie stad.

 

IMG_8174IMG_8304

IMG_8495

Van 17 tot en met 21 mei heb ik Rome inmiddels weer voor de vierde keer bezocht. Deze keer vergezeld van mijn vriend Paul Vandebroek. Steeds weer wordt ik verrast door de geweldige schoonheid ┬ávan deze stad. Een stad die niet alleen verleden herbergt maar ook bruist van leven. Met name de wijk Trastevere, waar wij ons kwartier opsloegen is een gezellige drukte, vol met terrasjes en gezelligheid. Geheel per toeval kregen .we ook nog Paus Franciscus te zien omdat ik Paul op een “rustige avond” het Sint Pietersplein wilde laten zien

Klik hier voor enkele impressies van onze reis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.