Kookavond 18 januari 2011

Langzaam gaat het er weer op aan. Nog zeven weken en het is zover. Afgelopen dinsdag hebben we weer enkele overheerlijke gerechten bereid. De commissie, belast met de organisatie heeft dus genoeg om uit te kiezen. Een overheerlijk afrikaans hert bijvoorbeeld, belande na een overnachting op een zwitsers bed op ons bord en wat te denken van onze eendenlever. Ja het wordt weer een feest! Ook nieuwsgierig geworden?

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 18 januari 2011.

Recepten:
Amuse: Gebakken eendenlever met hertenworst en mousse van zachte kaas
Voorgerecht: Een fluweelachtige soep van bloemkool
Hoofdgerecht: Een Afrikaans hert op een Zwitsersbed 
Dessert: Appeltaart met Nougat ijs

3 thoughts on “Kookavond 18 januari 2011

  • January 25, 2011 at 1:46 pm
    Permalink

    ‘a propo, die voorbereidingen, dat zal toch zeker !!!
    Jullie zijn het zelf schuld dat de dames steeds hogere verwachtingen hebben. Jullie hebben ons steeds méér in de watten gelegd, dus werk aan de winkel voor jullie allemaal . Natuurlijk wens ik jullie weer veel plezier bij de voorbereidingen. IK laat me verrassen en of dat nu een hert uit verre landen met een tusssenstop op een zwitsers bed moet zijn of een speels mozaiek van het een of ander haas konijn fazant lam rund of iets dat zwemt in welke rivier of zee dan ook ,nieuwsgierig of geduldig ,ik verwacht dat ik weer aangenaam verrast zal worden . Tja heren ,jullie hebben zelf de lat zo hoog gelegd .
    Phil

    Reply
  • February 7, 2011 at 10:14 pm
    Permalink

    De LDNight 2011 gaat ons aangenaam verrassen!
    Wat hoogstandjes op culinair gebied betreft worden we al jaren in de watten gelegd, zo ook nu weer!!
    Tussendoor komt ons aanstormend “limburgse talent” een bijzondere opluistering verzorgen!
    Meer verklappen we niet!
    Namens de LDNightcommissie 2011,

    Gr Maurice

    Reply
  • Wiel
    February 7, 2011 at 11:06 pm
    Permalink

    Goed zo Maurice !!

    Precies de reactie die ik verwachte.

    Wij laten ons graag verrassen.

    Gr Wiel

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.