Kookavond 20 april 2010

Geveld door de griep…

Een keer heb ik wegens vakantie een kookavond moeten missen, nu was het dan de tweede keer. Het menu beloofde weer heel wat voor deze avond. Achteraf heb ik vernomen dat het ook daadwerkelijk weer geweldig was. Uiteraard heb ik de website zoals gewoonlijk weer voorzien van de recepten met foto’s (waarvoor mijn dank). Voor de weblog heb ik een foto uitgekozen die een beetje toont wat ik heb gemist die avond

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 20 april 2010.

Recepten:
Amuse:  Gepocheerde oesters in een Champagnesaus
Voorgerecht: Heilbot met bleekselderij in een saffraansaus
Hoofdgerecht: Kalfslende met gepocheerde vijgen
Dessert: Amandelbavarois met chocolade

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.