Kookavond 17 november 2009

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Les Amateur et “La Cuisine Francaise”

 “Les amateurs” op de “Franse Tour”, hoezo kan geen ei bakken?

 Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 17 november 2009.

Recepten:
Amuse: Amuse van Pompoen en zoete gamba’s
Voorgerecht: Rösti met zuurkool en kabeljauwloin
Hoofdgerecht: Gevulde fazantenborst rustend op gebakken Polenta
Dessert:  Amandelgebak met gebakken banaan en stracciatella-ijs

 

One thought on “Kookavond 17 november 2009

  • November 18, 2009 at 12:42 am
    Permalink

    Ik kan best een ei bakken maar je moet er stiekum geen cognac instoppen!
    Het was een erg leuke avond; ik heb er van genoten en zou graag een volgende keer, als de kans zich voordoet, weer te gast zijn van de kookclub “Les Amateurs”.
    Nog allemaal hartelijk bedankt!

    Hans

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.