Kookavond 19 mei 2009

Koken, Toscane, koken ….. je mist in ieder geval iets!

Wat ik wel gehad heb! Klik hier.

Begin mei stond er een korte vakantie naar Italie op het programma en in het bijzonder de Toscane. Schitterende natuur werd afgewisseld door prachtige steden met veel cultureel erfgoed. Sienna, San Gimignano, Lucca,  Cinque Terre allemaal ontzettend mooie plekken om te zijn. Hotel en logies waren zeer goed verzorgd. En toch was ik in gedachten op 19 mei ‘s avonds, terwijl ik een heerlijk maaltijd verorberde, even in de Campus in Kerkrade waar mijn confreres een ongetwijfeld heerlijke maaltijd aan het bereiden waren.

                             

 

 

 

 

 Wat ik heb moeten missen!

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 19 mei 2009.

Recepten:
Voorgerecht: Asperges met Serranoham in bierbeslag gefrituurd
Hoofdgerecht: Struisvogeleyes
Dessert:  Panna Cotta met een rabarbermousse

One thought on “Kookavond 19 mei 2009

  • June 7, 2009 at 9:43 am
    Permalink

    Ha die Pa,

    Vervelend hè, keuzes maken 🙂

    Ach ja, moet ook gebeuren af en toe.

    Groeten uit een zonnig London. PS gisteren concert bijgewond in the Royal Albert Hall. We hebben in een Grand Tier box gezeten!

    Sander

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.