Kookavond 16 juni 2009

 

 Koken, koken, koken…..

 Als ik zo mijn weblog bekijk lijkt het alsof mijn leven alleen maar bestaat uit koken en lekker eten. Ofschoon ik ook dit schrijf naar aanleiding van onze laatste kookavond dinsdag jongstleden, die ik niet anders dan zeer geslaagd mag noemen. Erik, ook deze keer was het weer perfect getuige de foto’s.

Toch zijn er nog vele andere zaken waarmee ik steeds weer doende ben. Zo is er mijn stamboom, mijn koor, mijn reizen naar mooie streken en steden en zeker niet te vergeten mijn MG. Al moet ik bekennen dat deze laatste er de laatste tijd maar bekaaid afkomt. Toch wil ik proberen hem voor mijn pre-pensioen op de weg te krijgen wat toch betekend dat hij medio volgend jaar klaar moet zijn. Ik wens een ieder die ik ken prettige vakantie toe en behouden thuiskomst.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 16 juni 2009.

Recepten:
Voorgerecht: Gebakken eendenlever met een mousse van asperges
Hoofdgerecht: Maïshoen suprème met amandelen
Dessert:  Aardbeienbavarois met aardbeienijs

One thought on “Kookavond 16 juni 2009

 • June 20, 2009 at 11:29 pm
  Permalink

  leeve Wiel , geniet !!!!
  of koken, koor of mg of stamboom of reizen of je familie of vrienden .
  Wat maakt het uit , je geniet . en dat is belangrijk .
  Nog eenn jaartje en je hebt iets meer tijd om al die andere dingen te doen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.