Rome, eeuwig mooi.

 

Het was al weer voor de derde keer dat ik Rome heb bezocht. Nu samen met mijn zoon Sander en collega Maurice. Uiteraard werd mij de rol van gids toegedeeld. Zelf was ik aangenaam verrast van de “nieuwe” dingen die we deze keer bezochten. Zowel de Sixtijnse kapel als ook de Via Appia Antica waren de moeite waard. Indrukwekkend waren de uitgesleten karresporen op de Via Appia, sporen met meer dan twee eeuwen geschiedenis.

 Op aanraden van mijn collega Confrere Maurice Blezer hebben we voor ons avondeten steeds onze toevlucht genomen in Trastevere. Deze wijk van Rome (het Mont Martre van Rome) straalt vooral ‘s avonds een en al leven uit, gezellige terrasjes, mooie sfeervolle verlichting en altijd wel iets te beleven op een van de vele pleintjes of in de nauwe straatjes. Het eten en de wijn waren voortreffelijk.

2 thoughts on “Rome, eeuwig mooi.

 • November 11, 2008 at 3:17 pm
  Permalink

  Ha die pa,

  Afgezien van het feit dat de buschauffeur het niet eens was met het kampioenschap van Lewis Hamilton en dus ongeacht zijn passagiers het ronderecord nog op zijn naam wilde zetten, was het zeker indrukwekkend!

  Ik heb in ieder geval een paar moooie dagen gehad!

  Groeten uit Hilversum!

  Reply
 • December 23, 2008 at 12:00 am
  Permalink

  Hoi Wiel,

  Leuk te vernemen dat je derde bezoek bij de Romeinen zo goed geslaagd is!
  We kunnen in het nieuwe jaar op onze ervaringen van Rome 2008 terugblikken!
  Mijn voorstel: bij ons onder het genot van een Romeins menu met passend wijnarrangement en een groot beeldscherm!

  Fijne kerstdagen en een gezond 2009,

  Maurice en fotograaf voor aanstaande Ladies Night 2009, mijn man Ruud.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.