Kookavond 18 november 2008

Koken is meer dan….

Het bereiden van eten is steeds weer een aangename bezigheid. Maar voor een feestelijk maal is het niet alleen afdoende dat men in staat is een lekker gerecht op tafel te krijgen, ook de aankleding van de tafel en de manier waarop de gerechten worden opgediend dragen wezenlijk bij aan het genot van een gezellig eten.

Daarom wordt er dus behalve aan het koken ook steeds veel aandacht besteed aan het klaarmaken van de tafel en het opdienen van de gerechten. Ook de juiste wijn bij het juiste gerecht is een belangrijke faktor.

P.S.: De foto’s van vanavond zijn allemaal genomen door Maurice Blezer.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 18 november 2008

Recepten:
Voorgerecht: Turks hoofd uit het avondland
Hoofdgerecht: Hertenmedaillon met vijgencrêpes
Dessert: Een toren van Fourme d’Ambert en appelschuim

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.