Kookavond 21 oktober 2008

Het oog wil ook wat!

Erik drukt ons steeds weer op het hart dat niet alleen onze smaakpapillen geprikkeld dienen te worden bij het bereiden van een gerecht, maar dat ook het oog een zeer belangrijke rol speelt in onze smaakervaring. Het is dus niet alleen zaak om een lekker gerecht op tafel te krijgen maar ook onze ogen moeten we verwennen. Nu zijn er confrères in onze kookclub die dit ietwat te letterlijk opvatten. Dit leidt soms tot ongelooflijke taferelen, een ervan is hierboven te zien.

Foto impressie: Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 21 oktober 2008.

Recepten:
Voorgerecht: Een proeverij van Zeeuwse mosselen en Bloody Marij
Hoofdgerecht: Rollade van eendenborstfilet
Dessert: Lekkernijen uit de herfstgetijde

One thought on “Kookavond 21 oktober 2008

 • October 28, 2008 at 5:39 pm
  Permalink

  Hai Wiel ,
  Het ziet er weer heerlijk uit,volgens mij vond jij het voorgerecht wel “errug” lekker. Zoveel foto’s van deze mossellen, deze beestjes hadden nooit gedacht dat zij als fotomodel zouden functioneren , net als ik, never say never again !!
  De wijn moet nog steeds aan een strenge keuring onderworpen worden ?? ja ja dat zal wel , gewoon zin in alvast een glaasje, ouwe snoepers !!!
  Weet je wat ik heel leuk vind , ik mag er weer bij zijn op 21 maart !!!!!! Niemand hoeft nu nog aan jou te vragen wie je dit jaar meebrengt, zij hebben dan gewoon je website niet bezocht . Dat is nog eens controle!
  Groetjes
  Phil

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.