Kookavond 16 september 2008

Koken !!  Nieuw seizoen, nieuwe leden!

Na mijn korte uitstapje naar Barcelona, was het dinsdag 16 september gelijk onze eerste kookavond. Helaas had het vliegtuig dat mij weer terug moest brengen naar Brussel-Charleroi zoveel vertraging dat het koken er dit keer bij inschoot. Wel heb ik die avond ontzettend genoten van de weer uitstekende gerechten die Erik had samengesteld.

Ook konden we weer enkele nieuwe confrères begroeten, getuige bovenstaande foto. Als extra toetje had Erik een over heerlijke  “Pastei de Nata met koffie”  laten bereiden, een en ander als bedankje voor mijn tafeldame op de laatste Ladies Night. Zij verraste ons toen door haar toespraak en haar cadeautje voor een ieder.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 16 september 2008
Recepten:
Voorgerecht: Mondriaanse spiegeling van Graved Laks en Haring
Hoofdgerecht: Tournedos in een rood tapijt
Dessert1: Gebakken aardbeien met kersenijs
Dessert 2: Pastei de Nata met koffie

One thought on “Kookavond 16 september 2008

 • September 18, 2008 at 10:24 pm
  Permalink

  Hai Wiel ,
  Eindelijk na een lange zomerbreak zijn jullie weer aan de slag en dan direkt met een leuke verrassing ,pastei de natas. In een eigentijds jasje. Lekker !!! Wiel , de volgende keer het papier niet opeten hoor. Het was heel bijzonder deze gebakjes eens van iemand anders voorgezet te krijgen . DANK U.
  Kan deze actie wel waarderen !!
  Als er iets over Portugal te vertellen of te beleven is , ja , dan ben ik zo graag van de partij !
  Ben reuze benieuwd c.q. nieuwsgierig naar de foto’s en verhalen van Erik de Ruyter.
  Groetjes . Phil

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.