Kookavond 17 juni 2008

Laatste kookavond voor de zomerpauze

We hebben weer de laatste kookavond voor de zomerpauze op het programma staan. Na de vorige keer verantwoordelijk te zijn geweest voor de wijnen, was ik deze keer aan de beurt voor het nagerecht, en nog wel alleen.

Gelukkig was het deze keer “maar” een kaasplankje (bordje). Desondanks was ik toch wel even hiermee bezig. Na een overheerlijke amuse, stond er als hoofdgerecht rode poon met gamba’s op het menu en als hoofdgerecht was er “Canard met een bietengelei en peterseliewortelcrème”. Vanaf deze plek wil ik ieder confrère een fijne vakantie toewensen.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 17 juni 2008.

Recepten:
Amuse: Zomerse Amuse (gebruik deze link)
Voorgerecht: Rode Poon, gebakken Gamba’s met sateetje van gegrilde paprika en Rosevaleaardappel
Hoofdgerecht: Canard met een bietengelei en peterseliewortelcrème
Dessert: Een palet van Europeesche kazen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.