Kookavond 15 april 2008

Impalabiefstuk met friet, maar dan anders!!

Vanavond was het smullen als vanouds. Het voorgerecht bestond uit een quiches op Provencaalse wijze.  Als hoofdgerecht was er Impalabiefstuk met friet maar dan zoals gezegd anders. Het nagerecht bestond uit Miserablegebak geserveerd op zeer kleurrijke en smakelijke wijze.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 15 april 2008.

Recepten:
Voorgerecht: Provençaals taartje
Hoofdgerecht: Biefstuk van jonge Impala met een kerrie/Madeiraschuim
Dessert: Misérablegebak

2 thoughts on “Kookavond 15 april 2008

  • April 15, 2008 at 11:07 pm
    Permalink

    Nou nou,

    Dat ziet er opnieuw voortreffelijk uit. Sta ik dan te kijken na een dag lang (over)werken, met mijn Uitsmijter met kaas.

    Gelukkig kon ik mijn bord nog een beetje opfleuren met een parade van tomaat en mozarella gegarneerd met een zelfgemaakte balsamico dressing :S

    Oftewel: de jaloezie zit zeer hoog!

    Groeten uit het Gooi,

    Je zoon!

    Reply
  • Wiel
    April 16, 2008 at 12:07 pm
    Permalink

    Ja, jongen wat moet ik daar nu op zeggen. 

    Gelukkig zie ik dat je je bord toch al aardig begint op te sieren.

    Troost je ook ik ben begonnen met een uitsmijter en dan moet je nu eens kijken.
    Ook hier geldt het spreekwoord ” Jong geleerd is oud gedaan”.
    Volhouden zoon !!!!

    Je vader

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.