Kookavond 16 oktober 2007

Mosselen, maar nu eens anders….

Helaas is de geplande Ladies Night voor 3 november aanstaande komen te vervallen. Daardoor hebben we wel weer volop kunnen genieten van de nieuw ingelaste kookavond gisteren 16 oktober. Zoals op de site te zien is waren de gerechten aangepast aan het jaargetijde, mosselen en fazant stonden op het menu.

Terwijl Frank Bruijenberg zich amuseerde aan zijn grote hobby “het tafeldekken”, was de rest van de confrères bezig met het toebereiden van een heerlijk menu. Zie hiervoor de foto van het voorgerecht hierboven.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 16 oktober 2007

Recepten:
Voorgerecht: Tartaar van mosselen op roggebrood met mosselsabayon
Hoofdgerecht: Gekonfijte fazant op een zuurkoolbedje
Dessert: Drie kleuren piramide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.