Kookavond 19 juni 2007

Ralph’s toetje aangepast door de Chef

Gisteren was het dan weer onze laatste kookavond voor de zomervakantie. Als voorgerecht was er een haringsalade aangevuld met een Espuma van geitenkaas en olijf-ansjoviskoekje. Ons hoofdgerecht, een Roulade van rib vlees met kaaspuree uit de Franse Elzas. En dan was er natuurlijk het toetje van Ralph van de Vall, een chocoladetaartje met amarettosaus, ijs en frambozen.

Erik wilde er ter afsluiting iets bijzonders van maken en dat was hem ook weer goed gelukt. Ook de kookclub last nu een kleine zomerpauze in en na een welverdiende vakantie starten wij dan weer op 15 september aanstaande. Daar ik dan pas met vakantie ga zal ik helaas de eerste kookavond na de zomerpauze gaan missen hetgeen echter geen belemmering zal zijn voor de continuïteit van de site.

IK WENS EEN IEDER EEN FIJNE VAKANTIE, GOED WEER, VEEL PLEZIER EN SMAKELIJK ETEN.

Foto impressie:
Klik op deze link om de foto’s te bekijken van de kookavond van 19 juni 2007.

Recepten:
Voorgerecht: Haring met Espuma van geitenkaas en olijf-ansjoviskoekje
Hoofdgerecht: Roulade van ribvlees met kaaspuree uit de Elzas
Dessert: Chocoladetaartje met Amarettosaus, ijs en frambozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.